Uppdatering med anledning av coronasituationen: Vi kommer givetvis att se till att följa alla restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Praktisk information:

Gå för Sverige 2020 var en vandring att gå från norr till söder genom hela Sverige för att sprida budskapet om Jesus och be för landet.
I år 2021, så går vi från öst till väst, från Sverige till Norge. Vi startar i St:a Clara kyrka i Stockholm den 6 juni och avslutar i Oslo den 24 juli och stannar däremellan på 50 platser. Varje dagsvandring är ca 1-2 mil. På respektive ort hålls en samling utomhus på den mest lämpliga mötesplatsen, efter gällande rekommendationer. Samlingen skall innehålla evangeliet om Jesus, Hans äkta kärlek och vårt behov av förlåtelse och liv! Man kan gärna engagera ortens lokala sångare, politiker och kyrkligt aktiva.
Man är med på de sträckor eller på de orter man vill.
Mer detaljerad information kommer löpande i takt med att vi närmar oss.

Det här året kommer vi även göra en ”Östgötavandring” med korset. Vi startar i Finspång den 25 april och avslutar i Linköping den 19 maj.

I kontakt med Länsstyrelsen Östergötland får vi vara max 8 personer + vandringsledare pga restriktioner under vandringen och samlingar. Blir vi fler personer kommer dessa vara tvungna att avstå den etappen. Först till kvarn principen gäller.Med vänliga hälsningar Ledningsgruppen för ”Gå för Sverige – Östgötavandringen”.

Du som vill vara med på en eller flera vandringar anmäler dig  här på hemsidan för det datum/sträcka som passar dig! Du kan antingen välja att bara vara med på vandringen, eller att vara ansvarig. Det senare innebär att du ansvarar för att ordna någon som vill gå och hålla i samlingen, vilket kanske oftast är du! 

Dagsschema
– Dagens korsvandring startar ca kl 10.00 eller utsedd tid som ansvarig anser lämplig.
– Ni kommer fram till platsen, vilar och äter.
– Offentlig samling hålls kvällstid ca 18.00 eller när ansvarig för sträckan anser lämplig tid.